Connect with us

Hír

Jimmy Garoppolo hamarosan újra dobálhat

Jimmy Garoppolo továbbra is a vállműtétjéből lábadozik, de Jeremy Fowler információ szerint a következő pár hétben az orvosok zöld utat adhatnak neki és újra dobálhat. Ez akár jót is tehet majd a piacának, a műtétje óta ugyanis nem nagyon érdeklődtek iránta.

Garoppolóval tavaly NFC-döntőbe jutott a 49ers, de ott többek között az ő gyenge játékának is köszönhetően kikapott a csapat a későbbi bajnok Ramstől. Eközben Kyle Shanahanék beálltak a tavalyi első körös Trey Lance mögé, ráadásul a veterán QB 25,5 millió dollárt keresne garantált tartalom nélkül, amit az elcserélésével (és a kivágásával is) meg lehetne spórolni, így sem anyagi, sem szakmai érvek nincsenek mellette.

Az elcserélését eddig komolyan megnehezítette az irányító sérült válla, de az sem segít, hogy a legtöbb csapat már megtalálta a kezdőjét, a Browns pedig elcserélné a Garoppolónál olcsóbb, fiatalabb és nagyobb plafonnal rendelkező Baker Mayfieldet, ráadásul még a fizetése egy részét is átvállalná. Most legalább az előbbit ki lehet majd húzni a listáról, de továbbra is kisebb csoda (egy kezdő QB sérülése) kellene ahhoz, hogy valaki cseréljen Garoppolóért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!