Connect with us

Hír

Deebo Samuel még mindig nem vonta vissza a trade kérelmét

San Franciscóban továbbra is a levegőben lóg Deebo Samuel helyzete. A kiváló elkapó a holtszezon során cserét kért a csapattól, ami (egyelőre) nem valósult meg, ellenben csapattársa George Kittle például úgy látja, hogy a szerződéshosszabbítás lesz a következő lépés, ráadásul pár héten belül. Ugyan Samuel ott volt a csapat minitáborában, ami mindenképp jó jelnek tekinthető, viszont Jeremy Fowler információi szerint nem vonta vissza hivatalosan a trade kérelmét.

Fowler hozzátette, hogy ligaszerte nem igazán beszélnek egy esetleges Samuel trade-ről, és ugyebár a 49ersnél is kijelentették, hogy nem terveznek ilyesmit. Ez utóbbi persze lehetne csak valami vezetőségi duma is, de ha el akarták volna cserélni, azt a draft előtt lett volna érdemes meglépni, így a szezon előtt jóval kevesebb értelme van.

Nehéz megjósolni, hogy mi lesz a jövője Samuelnek, de az valószínűsíthető, hogy idén még a 49ersnél fog játszani – aztán hogy jövőre mi lesz, az nagyon jó kérdés. Ha nem lesz szerződéshosszabbítás, akkor minden bizonnyal rárakják a franchise taget és utána cserélhetik el, ha továbbra is menni szeretne.

A 26 éves játékos újonc szerződése utolsó évébe lép és mindössze $4 milliót fog keresni idén. Állítólag kapott már $25 milliós ajánlatot és amikor cserét kért, akkor a kiszivárgott információk szerint nem a pénzzel volt problémája, hanem elsősorban a használatával (nem akarta, hogy sokat kelljen futóként felállnia).

Samuel tavaly 1405 yardot és 6 TD-t szerzett a levegőben, illetve 365 yardot és 8 TD-t a földön.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!