Connect with us

Hír

John Madden lesz a Madden23 borítóján!

Az EA Sport ma bejelentette, hogy a Hall of Famer edző, legendás szakkommentátor és az amerikai focis videojáték névadó atyja, a 2021 végén elhunyt John Madden lesz a Madden NFL 23 borítóján. A bejelentés napra pontosan 34 évvel azután érkezett, hogy kiadták volna az első Madden játékot 1988-ban.

Az EA Sport a játékban több módon is tiszteleg majd Madden előtt, ezekről a következő hetekben adnak tájékoztatást, illetve háromféle borító készül, mindegyik Madden egy életszakaszát reprezentálja majd. Ezen kívül az EA Sport a kaliforniai főhadiszállásán átad egy futballpályát, amit John Madden Fieldnek keresztelt. Az EA azt is bejelentette, hogy 5 millió dollárt allokál a John MaddenLegacy Commitment to Education alapba, amely fiatalok taníttatását támogatja (elsősorban programozói képzésen).

Hogy milyen újítások várhatók a játékba, az holnaptól kezdik majd megosztani a játék készítői, de azt már megtudtuk, hogy lesz egy olyan mérkőzésopció, ahol két különböző John Madden fog edzeni egy-egy All-Madden csapatot az 1970-es Oakland Coliseumban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!