Connect with us

Hír

KJ Wright szerint Geno Smithnek kellene kezdenie Seattle-ben

Kevés QB-csata lesz az edzőtáborok során, a legjobban várt talán Seattle-ben, ahol Geno Smith és Drew Lock méri össze tudását, illetve talán csatlakozik hozzájuk Baker Mayfield is. Sokaknak megvan a véleménye arról, kinek kellene majd kezdenie, és ilyen KJ Wright is, aki megmondta az I Am Athlete podcastben, hogy szerinte mi lenne a legjobb lépés.

“Nem Baker Mayfield, az biztos. És nem is Drew Lock. Nem megyünk bele ilyen játékokba. Én egyértelműen “Team Geno” vagyok. Geno jó volt, amikor a scout team irányító volt a csapatnál. Ágyú van a karja helyén, okos játékos, lehet bízni benne.

Szerintem aki elveszti a harcot, annak mennie is kell. Nem lehet mindkét srác ott az épületben egész évben. Hiszen ha a kezdőnek lesz 3-4 rosszabb meccse, akkor a szurkolók a cserét fogják követelni. Úgyhogy szerintem bárki is lesz a kezdő, a másikat el kell cserélni vagy ki kell vágni.”

Smith jól szállt be tavaly Russell Wilson helyére (habár Wright ezt nem testközelből látta, hiszen akkor a Raiders játékosa volt), és ezek szerint korábban is jó benyomást tett a csapattársaira, amikor csak a cserékkel edzett. Ettől függetlenül Lockkal egyetemben a kezdő irányítók legaljához, vagy a csereirányítók tetejéhez tartoznak, így bárki is nyeri meg a csatát az edzőtáborban, nem lesznek túl magasak az elvárások sem az ő, sem a csapat sikerességének irányába.

Wright egyébként ismét elmondta, hogy szívesen játszana újra a Seahawksban, és minden bizonnyal más csapatba nem is igazolna, ugyanis nem akar a családjától távol tölteni egy újabb szezont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!