Connect with us

Hír

Kyler Murray megjelent a Cardinalsnál és edzésre jelentkezik

Úgy tűnik, haladhattak kicsit a tárgyalások Kyler Murray és a Cardinals között, a fiatal irányító ugyanis megjelent a csapatnál és edzésre jelentkezett, írja Adam Schefter. Arról nincsenek információk, hogy hol tart Murray hosszabbítása, de a GM Steve Keim korábban azt nyilatkozta, hogy nyáron jó eséllyel összehozzák az új szerződést.

A 24 éves irányító tavaly 14 meccsen lépett pályára és 3794 yarddal, 24 TD-vel, illetve 10 INT-vel fejezte be az alapszakaszt. A szezon végére ugyanakkor visszaesett a teljesítménye, a rájátszásban pedig borzalmas volt: csak a passzainak 55,9 százaléka volt jó 137 yardért és két INT-ért, így nem mindenki gondolja úgy, hogy megérett egy nagy szerződésre.

Murray jelenlegi szerződése az ötödik éves opciójával együtt még két évig érvényes. Idén mindössze 5,289 millió dollárt keresne, míg jövőre 29,7 milliót, vagyis éves átlagban 17,5 millió dollárt. Ennél egyértelműen jobb, de ma már egy franchise QB 40 millió dollár alatt nem nagyon ír alá, ami jelenleg soknak tűnik Murray-nek, így nincs egyszerű helyzetben a csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!