Connect with us

Hír

Tim Patrick: Super Bowl vagy bust lesz a 2022-es szezon

A Broncosnál érthetően óriási a lelkesedés Russell Wilson érkezése óta. Ugyan nálunk “csak” a 10. legjobb csapat a Denver, de a franchise játékosai már a Super Bowlról álmodnak, sőt egyesek szerint egyenesen csalódás lenne, ha nem sikerülne megnyerni idén a bajnokságot.

“Nem akarunk az a csapat lenni, ami csak a kifogásokat keresi – új főedző, új irányító, új támadósor, és ezért nem voltunk játékban a szezon végén. Mindent ki kell hoznunk magunkból, mert a 2022-es szezon számunka vagy Super Bowl győzelemmel ér véget, vagy bust lesz”

– mondta a csapat elkapója, Tim Patrick.

A Broncos kerete jó, bár elitnek azért túlzás lenne nevezni. Russell Wilson persze sokat számít és az NFC-ben ezzel a rosterrel bőven lenne esély a Super Bowlba jutásba, de az AFC-ben már csak a csoportban is van két erősebbnek tűnő csapat (Chiefs, Chargers), és akkor a Billsről, a Ravensről és a Bengalsról még nem is beszéltünk (ha Deshaun Watsont nem tiltják el, akkor a Browns is ebben a kalapban van). Nem esélytelen a Broncos, távolról sem, de egyelőre talán korai még Super Bowlról vagy bustról beszélni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!