Connect with us

Hír

Markus Golden Chandler Jones nélkül is készen áll a vadászatra

A Cardinals pass rush szekciója megfogyatkozott Chandler Jones tavaszi távozásával, nélküle pedig nem tűnik annyira félelmetesnek a külső passzsiettetés Markus Goldennel, Devon Kennarddal, Dennis Gardeckkel és a két harmadik körös újonccal, Cameron Thomasszal és Myjai Sandersszel. A tavaly 11 sacket szerző Golden azonban nem aggódik túlzottan.

“Amikor Chandler még itt volt, akkor is magamat tekintettem a legjobbnak. Ezért vagyok képes magas szinten teljesíteni, bárkivel is játszok. Nagyon tisztelem és sokat tanultam Chandlertől, jobb játékossá váltam miatta. De akár vele, akár mással játszok, úgy érzem én vagyok az első számú.

Furcsa volt az első nap Chandler nélkül, de ugyanakkor örülök azoknak, akik itt vannak. Ahogy mások is mondják, nem lehet kicserélni Chandlert. De ki lehet menni a pályára és vadászni. Én megteszem a saját részem, vadászni fogok, és tudom, hogy a többiek is ugyanígy állnak hozzá.”

– mondta Golden a csapat hivatalos oldalának.

Fontos is lenne a jó pass rush, ugyanis a CB-sor nem néz ki valami jól a Cardinalsnál (Byron Murphy, Marco Wilson, Antonio Hamilton, Breon Borders), így ki kellene segíteni a hátsó alakzatot azzal, hogy nagyon hamar odaérnek a QB-ra. Ebben a fent említettek mellett belülről JJ Watt is segíthet, de sok fog múlni a szélső siettetők hatékonyságán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!