Connect with us

Hír

A Raiders és a Vikings is érdeklődik Ndamukong Suh iránt

Ndamukong Suh a minap beismerte, hogy a Buccaneers már nem opció a továbbiakra, azonban így is szeretne még játszani. És lesznek is opciói, ugyanis a Las Vegas Raiders és a Minnesota Vikings is érdeklődött már a védőfalember iránt, ráadásul mindkét csapattal többször is beszélt Suh – írja Tyler Dragon a USA Todaytől.

Mindkét csapatra ráférne az erősítés DT poszton, a Raidersnél Bilal Nichols, Johnathan Hankins és Vernon Butler van a veteránok közül, a Vikingsnál pedig Dalvin Tomlinson, Harrison Phillips és Armon Watts. Egyik névsor sem túl veretes, így Suh minkét gárdában sok játékidőt kaphatna.

Suh egyébként a Twitteren írt arról, hogy a Raiders tetszene neki, emellett az ESPN egyik műsorában is elmondta, hogy beszélgetett Maxx Crosbyval és Chandler Jonesszal, úgyhogy ezek alapján a Raidersszel inkább megvan a közös hangja, mint a Vikingsszal.

A 2010-es draft második választottja a Lionsben kezdte profi pályafutását, majd a Dolphinshoz igazolt, ahonnan a Ramshez vezetett az útja. Ott eljutott a Super Bowlig, majd Tampában gyűrűt is nyert. Karrierjében a potenciális 193 meccsből 191-en pályára lépett, szóval a sérülésekkel sosem volt gondja, és ugyan már túl van a zeniten, ezáltal igazán top játékot nem szabad várni tőle, de a rotációban még mindig hasznos tud lenni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!