Connect with us

Hír

Micah Parsons: DeMarcus Lawrence soha nem lesz a csapat sack-királya

A Cowboys kiválósága, DeMarcus Lawrence nemrég azt nyilatkozta, hogy vissza akarja állítani a régi dominanciáját a csapaton belül, mint a legjobb pass rusher. Erre reagálva Micah Parsons csak annyit mondott, hogy felejtse el.

“Bocsi, hogy ezt kell mondanom neki, de soha nem kapja vissza a régi trónját. Szerezhet 10+ sacket, ami nagyszerű lenne, de ha 10+ sacket jegyez, akkor én 20-at fogok”

– nyilatkozta magabiztosan a másodéves linebacker/pass rusher hibrid az USA Todaynek.

Lawrence 2014-ben a Cowboys második köröse volt, és bár sérülések és egyéb problémák miatt nehezen indult be, de 2017 és 2018 között 32 meccsen 25 sacket jegyzett. Ezt követően elit fizetést kapott, de azóta 39 mérkőzésen csak 14,5 zsákolás került a neve mellé (igaz, ettől függetlenül elit szinten termelte a nyomásokat, csak a nagy játékok maradtak el).

Eközben a tavalyi első körös Parsons hibrid szerepkörben szárnyalt és újoncként 84 tackle mellett 13 sacket jegyzett. Ez a szint félig linebackerként jó eséllyel nem tartható, de ha ketten együtt Lawrence-szel 20-25 sacket fognak jegyezni, akkor rajtuk kívül senkit nem fog érdekelni Dallasban, hogy ki a sack-király a csapatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!