Connect with us

Hír

Ősszel irány Amerika! – Halloween és a Patriots New Yorkban

Irány a világ legpörgősebb és egyik legizgalmasabb városa, New York City, ráadásul Halloween idején! Természetesen ha már ott vagyunk, akkor nem maradhat ki az amerikai foci sem, hiszen épp a Patriots látogat a Nagy Almába.

Halloween és a Patriots New Yorkban

Az utazás október 26-án, szerdán indul és egy héttel később, november 2-án ér véget, közte pedig megannyi élményben lehet részetek. Már maga a város is gyönyörű és kell is a szűk egy hét a bejárására, a nevezetességek megtekintésére (amit egyszerűbbé tesz a Manhattanben lévő ötcsillagos szállás), emellett bőven lehet részetek gasztro élményekben is, és a Halloweennek is egészen különleges a hangulata Amerikában.

Persze a sport sem mellékes, sőt! A program része egyrészt a New England Patriots @ New York Jets csoportrangadó a MetLife Stadiumban (előtte természetesen tailgating!), emellett pedig legalább egy kosárlabda vagy jégkorong mérkőzés a Madison Square Gardenben vagy a Barclays Centerben. Mi minden percét élveztük legutóbb, mikor kint jártunk.

Személyes tapasztalatból tudjuk mondani, hogy a Jet Travelnél a szervezés hibátlan, magas színvonalú szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A szállás nagyon kényelmes, minden előre le van foglalva, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ott legyünk a megbeszélt helyen a megbeszélt időben, és tátsuk a szánkat, élvezzük az utazást.

A New York és a Patrióták nevű út részletes programtervét és minden fontos információt megtaláltok EZEN a linken a Jet Travel oldalán.

Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! 

A JetTravel összesen négy utat szervez idén Amerikába:

**Szponzorált tartalom.**

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!