Connect with us

Hír

Mike McCarthy óriási szezont vár Ezekiel Elliott-tól

Ezekiel Elliott legutóbb 2019-ben nyújtott átlagon felüli teljesítményt, azóta legjobb esetben is középszerű és nagyon könnyen lehet amellett érvelni, hogy a Cowboys legjobb futóját Tony Pollardnak hívják. Mike McCarthy viszont ennek ellenére nagyon sokat vár a korábbi első körös támadótól.

“A legfontosabb, hogy teljesen egészséges, emellett pedig nagyszerű holtszezonja van. Látva, hogy mire képes az edzőteremben, szerintem élete legjobb formájában van. Minden adott, hogy visszatérjen a régi Zeke Elliott”

– nyilatkozta a csapat főedzője (via WFAA)

Az elmúlt két évben Elliott – kisebb sérülések ide vagy oda – csak 1981 yardot szerzett 4,1-es átlaggal, miközben tavaly a hatodik fordulót követően egyszer sem lépte át a 100 yardos határt és hétszer is 50 yard alatt maradt. A nagy játékok is elmaradtak, kontakt után mindössze 2,73 yardot átlagolt, miközben például Pollard 5,5 yardos átlaggal futott és 3,57 yardot tett meg az első kontaktot követően.

Ha csak a teljesítményt nézzük, Elliott jó eséllyel már idén lapátra került volna, de mivel 30 millió dollárnyi garantált tartalom ragadna bent a kivágása után, így akár még jövőre is a csapat tagja lehet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!