Connect with us

Hír

Újabb pert akasztottak Deshaun Watson nyakába, ez már a 23.

Továbbra sincs döntés vagy épp nagy előrehaladás Deshaun Watson szexuális zaklatásos ügyeivel kapcsolatban, és jó eséllyel idén nem is várható döntés – legalábbis jogi úton. Annyi fejlemény történt most, hogy az irányító az eddigi 22 per mellé kapott még egyet a nyakába. Egy újabb nő állt elő, így már 23-an perlik Watsont – írja Sarah Barshop.

Állítólag azért gondolta meg magát a legújabb felperes, mert látta az HBO Real Sports című műsorát, ahol két másik nőt interjúvoltak meg, akik már perlik Watsont. A legújabb vád szerint Watson háromszor találkozott a nővel és a viselkedése idővel egyre rosszabb lett. A harmadik találkozásukkor (2020 nyarán) a kereset szerint Watson megmutatta magát teljes valójában, megérintette a nőt a lábai között és többször is azt kérte, hogy feküdjön le vele.

Azt nem tudni, hogy ez bonyolítja-e az NFL nyomozását, ami a játékos eltiltását vetíti előre. Watson jogi csapata állítólag a nyár első felében vár döntést azzal kapcsolatban, hogy játszhat-e az irányító a szezon elején, illetve ha nem, akkor milyen hosszú kihagyásra kényszerül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!