Connect with us

Hír

Újabb pert akasztottak Deshaun Watson nyakába, ez már a 23.

Továbbra sincs döntés vagy épp nagy előrehaladás Deshaun Watson szexuális zaklatásos ügyeivel kapcsolatban, és jó eséllyel idén nem is várható döntés – legalábbis jogi úton. Annyi fejlemény történt most, hogy az irányító az eddigi 22 per mellé kapott még egyet a nyakába. Egy újabb nő állt elő, így már 23-an perlik Watsont – írja Sarah Barshop.

Állítólag azért gondolta meg magát a legújabb felperes, mert látta az HBO Real Sports című műsorát, ahol két másik nőt interjúvoltak meg, akik már perlik Watsont. A legújabb vád szerint Watson háromszor találkozott a nővel és a viselkedése idővel egyre rosszabb lett. A harmadik találkozásukkor (2020 nyarán) a kereset szerint Watson megmutatta magát teljes valójában, megérintette a nőt a lábai között és többször is azt kérte, hogy feküdjön le vele.

Azt nem tudni, hogy ez bonyolítja-e az NFL nyomozását, ami a játékos eltiltását vetíti előre. Watson jogi csapata állítólag a nyár első felében vár döntést azzal kapcsolatban, hogy játszhat-e az irányító a szezon elején, illetve ha nem, akkor milyen hosszú kihagyásra kényszerül.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Laca86
Laca86
2022-06-01 07:33

Legalább megkérdezte a hölgyet le akar-e vele feküdni…. Ez is valami…

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2022-06-01 06:26

Csak a harmadik randin próbálkozott be Watson?
Bakker ez a mai világban már házasságnak számít.
Most ez a gyerek vagy kifogja az USA összes prűd fapináját, vagy nem tudom. Nem felmenteni akarom az ipsét persze, de hogy a harmadik randin valaki ledobja a textilt, ahhoz elég rendesen kellett a másik fél részéről előtte ráutaló magatartás.

ThySoul
ThySoul
Reply to  Hurrá Torpedó
2022-06-01 15:30

Mondjuk valószínűbb hogy Watson nem bír magával és mindenhova be akarja rakni a bolond egyszeműt, ami-hihetetlen mód- nem minden hölgyeménynek tetszik

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  ThySoul
2022-06-01 18:58

De legalább következetes.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Hurrá Torpedó
2022-06-01 10:09

“Most ez a gyerek vagy kifogja az USA összes prűd fapináját, vagy…”

… nagyon kicsi a fasza.

Lajos Nagy
Lajos Nagy
Reply to  Hurrá Torpedó
2022-06-01 06:49

Sehol sem írták hogy randi volt.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Lajos Nagy
2022-06-01 08:25

Ez igaz. De azért ha harmadszor fizetsz ugyanannál a pénztárosnál a boltban, akkor nem dobod a futószalagra egyből a ruháidat. Bár mindenkinek mások a csajozási szokásai :D

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Hurrá Torpedó
2022-06-01 19:00

Lehet, hogy ez is egy masszőz volt, ott meg már az első találkozáskor ledobod a ruhád!

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2022-06-02 10:09

Én még úgy tanultam, hogy az egyetemen a baxxós pixxák mind-mind elsősorban a focicsapat irányítójával akarnak (és szoktak) dugni. És ahogy anno a játékosok, úgy ők sem kaptak ezért pénzt.
Erre jönnek itt a balhék sorozatban és lassan egy fenékrecsapás is élete végéig tartó traumát okoz, ami egyből elmúlik amint az illető milliókat fizet.
Az értem, hogy a kuxxvákat ki kell fizetni mindig, de hogy lassan Watson minden egyetemi strigulája erőszakra emlékezzen, az egy kicsit túlzás.
A egésszel pedig kizárólag az ügyvédek járnak jól. A való milliók náluk zörögnek.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x