Connect with us

Hír

A Vikings elkapót, a Cardinals futót igazolt

A nyárra kanyarodva is lehet még erősíteni a kereteken. Így tett a Buccaneers Akiem Hicksszel, a Vikings és a Cardinals pedig a támadósorát mélyítette a tegnapi nap folyamán.

Minnesotában elkapót kerestek, ugyanis Dede Westbrook és Albert Wilson is próbajátékon volt a csapatnál. Westbrooknak tettek ajánlatot, ő azonban nem fogadta el azonnal, mert vannak más lehetőségei is, a Vikings viszont nem várt rá és inkább szerződtette Wilsont egy évre $1,12 millióért. A 29 éves elkapó az utóbbi három évet a Dolphinsnál töltötte (előtte négyet a Chiefsnél), tavaly 14 meccsen 25 elkapással és 213 yarddal zárt. A harmadik számú elkapó posztért megküzdhet Justin Jefferson és Adam Thielen mögött, vetélytársai elsősorban KJ Osborn, Bisi Johnson és Ihmir Smith-Marsette.

Arizonában pedig futót igazoltak. Darrel Williams még áprilisban volt a csapatnál látogatóban, és mostanra született döntés, amely szerződésben manifesztálódott. A 2018-as draftolatlan running back az utóbbi négy évet a Chiefsnél töltötte, és a tavalyi volt a legjobb éve. A földön 558 yardot és 6 TD-t ért el, a levegőben pedig 452 yardot és 2 touchdownt, tehát átlépte az 1000 scrimmage yardos határt. A Cardinals backfieldjén James Conner mögött a második számú posztért lehet versenyben Eno Benjaminnal és a hatodik körös újonc Keaontay Ingrammel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!