Connect with us

Minden ami NFL

Valós Dream Team ’22 – NFC West

Hogyan nézne ki az NFC West 53 fős álomkerete úgy, hogy betartjuk a fizetési sapka és a draft adta kereteket? Most kiderül! 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megpróbálkozunk azzal, hogy minden divízióra összerakunk egy álomcsapatot a lehető legvalóságosabban. Azaz egyrészt 53 fős a keret, másrészt számít a fizetési plafon, tehát be kell férnünk a 208,2 millió dolláros sapkába (az idei cap hitek számítanak), illetve harmadrészt a draftra is figyelni kell, azaz az utóbbi négy évből minden egyes körből kell egy-egy játékost (tehát összesen 28-at) választanunk azok közül, akiket a divízióba draftoltak (és még mindig az eredeti csapatuknál vannak).

Érthető? Akkor vágjunk is bele, és jöjjön az NFC West.

Irányítók (2) – $14.395.000

  • Matt Stafford, Rams (vet.) – $13.500.000
  • John Wolford, Rams (vet) – $895.000

Russell Wilson távozása után nem igazán volt kérdés, hogy Matt Stafford lesz a csapat kezdő irányítója, pláne hogy csak minimálisan kerül többe, mint Kyler Murray, akiért még Nick Bosát is fel kellett volna áldozni. Rövid távon egyértelműen jobb választás, jelenleg magasabb szinten van, mint a 2019-es 1/1-es, amit tavaly be is bizonyított. A cseréjével viszont gondban voltam.

Alapvetően Trey Lance-t szerettem volna, aki látatlanban is sokkal értékesebb, mint a linebacker Zaven Collins, de míg utóbbi 4 millió dollárral kevesebbe kerül idén, így pénzügyi megfontolásokból kénytelen voltam a lehető legolcsóbb opciót választani. Így az NFC West álomcsapatának irányítói a Ramsből jönnek, ami annyira nem is nagy baj: Wolfordban több potenciál van, mint Drew Lockban vagy Geno Smith-ben és 28-szor kevesebbe kerül, mint Jimmy Garoppolo.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!