Connect with us

Hír

77,7 millió dolláros működési eredménye volt tavaly a Packersnek

Mivel a Packers nem magántulajdonban van, így a Green Bay-i franchise minden évben kiadja a pénzügyi eredményét, amire most került sor a napokban. Ebből pedig kiderül, hogy elég jól visszatért az NFL a pandémiából és óriási profitra tett szert. A Packers $579 millió bevételt produkált, amiből egy $77,7 milliós működési eredményt sikerült összehozni – írja a Sports Business Journal. 

Az NFL-csapatok összesen 11 milliárd dollárt osztottak szét egymást közt tévés és szponzori bevételekből, azaz franchise-onként $347,3 milliót – ez egy 12 százalékos növekedés az előző évhez képest. Az utóbbi öt évben csapatonként $100 milliót nőtt ez az összeg, és ebben még benne sincsenek a tavaly aláírt új tévés szerződések. Benne van viszont a 17. forduló, a plusz playoff-meccs és a növekvő szponzori bevételek.

A Packers $231,7 milliós helyi bevételre tett szert, ami 9,9 százalékos növekedés a legutóbbi pandémia előtti szezonhoz (2019) képest, a pandémia alatti 2020-as évhez képest pedig háromszoros bevétel. Az elnök Mark Murphy elmondása szerint valahol a 8. és 10. hely közt végeztek helyi bevételekben a teljes ligát nézve.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!