Connect with us

Hír

A Bengals elképesztően pofátlan szerződést ajánlott Jessie Batesnek

Ahogy várni lehetett, a Bengals nem hosszabbított a kiváló safety Jessie Batesszel. Ezt követően meg is jelentek olyan riportok, melyek szerint a franchise tagelt védő nem lesz ott az edzőtáborban és akár a szezon egy részét (vagy akár a teljes 2022-es idényt) kihagyhatja – látva a Bengals ajánlatát, nem meglepő.

A 25 éves védő 12,91 millió dollárt kereshet idén a franchise taggel, míg a poszt krémje 16-18 millió dollárt vihet haza. Ehhez képest a Bengals Ian Rapoport információi szerint egy olyan 5 éves szerződést ajánlott Batesnek, ami mindössze 17 millió dollárt garantált a safetynek!

Ilyen konstrukcióval gyakorlatilag mindegy, mennyit fizet a maradék négy év, mert a játékosnak semmi biztosítéka nincs, hogy nem vágják ki már akár jövőre (vagy bármikor a következő öt évben). Összehasonlításképp ennél 10 safety is magasabb garantált tartalommal rendelkezik, a rekorder Minkah Fitzpatricknak pedig 36 millió dollárt garantált a Steelers.

Itt üt vissza a Bengals azon régimódi hozzáállása, hogy az első éven túl nem ad garantált tartalmakat nem-irányítóknak. Ezért nem igazán sikerül sztárokat elcsábítaniuk vagy épp megtartaniuk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!