Connect with us

Hír

A Vikings és a Buccaneers is érdeklődik Kyle Rudolph iránt

Kyle Rudolph-ról olyan sok mindent nem lehetett hallani idén. A Giants a holtszezon elején kivágta, azóta annyi információ volt róla, hogy áprilisban a Broncosnál járt próbajátékon. Most viszont Jeremy Fowler arról számolt be, hogy a Vikings és a Buccaneers is érdeklődik a tight end iránt, és várhatóan még a hónap végi edzőtáborok kezdete előtt csapatot is találhat magának.

A 32 éves játékos tavaly 16 meccsen pályára lépett a Giantsben (13-on kezdő is volt), de mindössze 26 elkapás, 257 yard és egy TD került a neve mellé. Előtte korábbi második körös játékosként 10 évet húzott le Minnesotában, ahol 140 meccsen 4642 yardot és 50 TD-t jegyzett rájátszással együtt. Kétszer volt Pro Bowler, legjobb szezonjában pedig 840 yard és 7 TD volt a termése. Persze ez már 6 éve volt, szóval leendő csapata közel sem számíthat ilyen játékra tőle.

A Vikingsnál a korábbi második körös Irv Smith számít kezdőnek, és várják is tőle a berobbanást a tavalyi sérülése után, mögötte viszont senki említésre méltó nincs, így mentorálás szempontjából működhetne egy hazatérés Rudolph részéről. A Buccaneersnél viszont gyűrűért szállhatna harcba, bár itt Cameron Brate és az újonc Cade Otton mögött még inkább csak a mélységet szolgáltatná.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x