Connect with us

Érdekességek

A fogadóirodák szerint így néz ki a csapatok erősorrendje

Az utóbbi két hétben végigmentünk minden poszton és rangsoroltuk a csapatokat, a végére pedig kijött, hogy szerintünk hogyan néz ki a keretek erősorrendje. Ez persze még nem azt mutatja meg, hogy összességében melyik együtteseket gondoljuk a jobbnak, kitől várunk jobb idényt, hiszen egyéb faktorok, mint például az edzői stáb is közre játszik ebben.

Most Ben Baldwin segítségével viszont meg tudjuk azt mutatni, hogy a fogadóirodák hogyan állították fel az erősorrendjüket a franchise-ok kapcsán. A logók melletti kis számok azt mutatják, hogy hány ponttal lennének favoritok (vagy épp underdogok negatív szám esetén) egy átlagos csapat ellen semleges pályán.

Ezek alapján tehát a Bills a legerősebb csapat a ligában, de Super Bowl contendernek tekinthető a Buccaneers, a Packers, a Chiefs, a Chargers és a Rams is. A következő polcon található és a rájátszásért jó eséllyel indul a Colts, a Cowboys, a Ravens, a Bengals, a Broncos, a 49ers és az Eagles. A Brownsról a fogadóirodák sem tudják eldönteni, hogy mit gondoljanak, amíg Deshaun Watson eltiltásának lehetősége függőben van.

A következő polcon egy átlagos csapatnál még jobb értékeléssel bír a Vikings, a Dolphins, a Titans és a Raiders, azonban a középvonal alatt helyezkedik már el a Patriots, a Cardinals, a Commanders és a Saints. A maradék gárdákat, tehát a Pantherst, a Steelerst, a Giantst, a Bearst, a Lionst, a Jaguarst, a Jetset, a Seahawkst, a Falconst és a Texanst viszont nem tartják sokra a fogadóirodák.

Tegyük gyorsan hozzá, hogy a sorsoláserősséggel itt nem kalkulál a módszer, tehát ez nem a rájátszás esélyeket próbálja megjósolni, hanem azt próbálja belőni, hogy ki mennyire erős.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!