Connect with us

Érdekességek

A fogadóirodák szerint így néz ki a csapatok erősorrendje

Az utóbbi két hétben végigmentünk minden poszton és rangsoroltuk a csapatokat, a végére pedig kijött, hogy szerintünk hogyan néz ki a keretek erősorrendje. Ez persze még nem azt mutatja meg, hogy összességében melyik együtteseket gondoljuk a jobbnak, kitől várunk jobb idényt, hiszen egyéb faktorok, mint például az edzői stáb is közre játszik ebben.

Most Ben Baldwin segítségével viszont meg tudjuk azt mutatni, hogy a fogadóirodák hogyan állították fel az erősorrendjüket a franchise-ok kapcsán. A logók melletti kis számok azt mutatják, hogy hány ponttal lennének favoritok (vagy épp underdogok negatív szám esetén) egy átlagos csapat ellen semleges pályán.

Ezek alapján tehát a Bills a legerősebb csapat a ligában, de Super Bowl contendernek tekinthető a Buccaneers, a Packers, a Chiefs, a Chargers és a Rams is. A következő polcon található és a rájátszásért jó eséllyel indul a Colts, a Cowboys, a Ravens, a Bengals, a Broncos, a 49ers és az Eagles. A Brownsról a fogadóirodák sem tudják eldönteni, hogy mit gondoljanak, amíg Deshaun Watson eltiltásának lehetősége függőben van.

A következő polcon egy átlagos csapatnál még jobb értékeléssel bír a Vikings, a Dolphins, a Titans és a Raiders, azonban a középvonal alatt helyezkedik már el a Patriots, a Cardinals, a Commanders és a Saints. A maradék gárdákat, tehát a Pantherst, a Steelerst, a Giantst, a Bearst, a Lionst, a Jaguarst, a Jetset, a Seahawkst, a Falconst és a Texanst viszont nem tartják sokra a fogadóirodák.

Tegyük gyorsan hozzá, hogy a sorsoláserősséggel itt nem kalkulál a módszer, tehát ez nem a rájátszás esélyeket próbálja megjósolni, hanem azt próbálja belőni, hogy ki mennyire erős.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Antal Kovacs
Antal Kovacs
1 year ago

Ha pár éve azt mondja nekem valaki, hogy a Washington egy szinten lesz 2022-ben a Saints-el és Pats-el, akkor az a reakcióm, hogy hurrá, régóta várok erre. De arra lehet nem gondoltam volna, hogy ez a két csapat romlik le a mi szintünkre 😂

R4v3N
R4v3N
1 year ago

Mondjuk nálam az a Packers 3. hely is elég érdekes.

Sestertius
Sestertius
1 year ago

A Colts ot nem értem hogy a fenében került ilyen magasra.

Zsolt Sipos
Zsolt Sipos
Reply to  Sestertius
1 year ago

Én azt nem értem a fiúknàl miért van olyan mélyen.

Sestertius
Sestertius
Reply to  Zsolt Sipos
1 year ago

Mitől lett ez a csapat jobb mint tavaly? Semmivel.. az AFC meg erősödött. Ryannek valami hatalmasat kéne homorítania ahhoz, hogy ne one and done legyen. Ha nem nyerik meg a csoportot akkor POba se jutnak, és még ebben a nudli csoportban se biztos az első hely…

Zsolt Sipos
Zsolt Sipos
Reply to  Sestertius
1 year ago

A csoport lett gyengébb. A Colts meg maradt ugyanott. Ryantől elég ha az egylabdàs meccseken a rutinjàval nagyobb győzelmi arànyt hoz, mint tavaly Wentz. Ahogy mondani szoktàk: A PO-ban pedig bàrmi lehet.

Zsolt Sipos
Zsolt Sipos
Reply to  Sestertius
1 year ago

És lehet, hogy a màsodik polc tényleg túlzás, de az is, hogy az FK-nàl meg az ötödik polcon vannak. Valahol középen lehet a realitàs.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x