Connect with us

Játékos Portré

A vécétakarítóból lett CFL sztár – Tommie Campbell

Miután két egyetemről is kibukott és reptéri takarítóként tengette a mindennapjait a megélhetésért, úgy döntött, ideje felelősségteljesebben élni. Bekerült egy rövid időre a profi ligába, de miután nem aratott elsöprő sikert, elment Kanadába. Drogkereskedelemmel vádolták, de felmentették a vádak alól annak ellenére, hogy egy kokainnal teli hátizsákkal menekült el a rendőrség elől. A Tommie Campbell portré.

Az 1987-es születésű Campbell Pennsylvaniában töltötte gyerekkorát és végezte tanulmányait a gimnázium végéig. Nem éppen a legkellemesebb szomszédságban töltötte fiatal éveit, ugyanis a környék az élen járt az elkövetett erőszakos bűncselekményekben. Tipikusan az a helyzet, ahol vagy a legjobb formád hozod és csendben vagy, hogy kiszabadulj a mérgező közdegből, vagy beszippant téged is a bűnözés. Campbell az előbbit választotta, és mint ilyenkor lenni szokott, a sport nyújtott megoldást. Az Aliquippa középiskolába járt, mely olyan neveket adott az NFL-nek, mint Mike Ditka, Ty Law vagy éppen Darrelle Revis, ő pedig a foci mellett gátfutásban és atlétikában is jeleskedett.

Irány vécét takarítani

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!