Connect with us

Hír

Augusztus közepére lesz 100 százalékos Jimmy Garoppolo, de közben kereshet magának csapatot

Jól halad Jimmy Garoppolo rehabilitációja, Ian Rapoport szerint augusztus közepére, tehát még jócskán az alapszakasz kezdete előtt 100 százalékos formában lehet. Ráadásul szabadon kereshet magának új csapatot, még ha az nem is újdonság.

A 49ers nyíltan letette a voksát a tavalyi 1/3-as Trey Lance mellett, így Garoppolo és a 25 millió dolláros fizetése fölöslegessé vált. A csapat mindezt már a draft előtt, egészen pontosan március 28-án tudatta a nagyvilággal, ekkor jelentette be ugyanis a GM John Lynch, hogy a QB szabadon kereshet magának új csapatot (már amelyik hajlandó cserélni érte). Erre tegnap Adam Schefter jött ki azzal a riporttal, hogy a 49ers hivatalosan is engedélyt adott Garoppolónak, hogy új csapat után nézzen.

Nehéz megmondani, hogy ennek így mi értelme van, bár a lényegen nem változtat. Jelenleg nincs olyan csapat (a Brownst több friss riport is kizárta), amelyik nemcsak átvenné Jimmy Garoppolo szerződését, de még komoly ellenértéket is fizetne a QB-ért, pláne úgy, hogy nem 100 százalékos. Emlékeztetőnek persze jó, de hacsak nem sérül le egy contender kezdő QB-ja augusztusban, úgy a 49ers jó eséllyel nem tudja elcserélni a veterán irányítót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!