Connect with us

Hír

Jason Peters még mindig folytatná a pályafutását

Jason Peters már 40 éves, de még mindig nem akarja abbahagyni a focit. A pályafutása csúcsán ligaelit left tackle még mindig formában tartja magát és csak a megfelelő hívásra vár.

“Az ügynökömre bíztam a dolgot, ő majd elmondja, ki érdeklődik irántam és ki nem. Vagy egy fiatal, feltörekvő falemberekkel rendelkező csapatba mennék, ahol átadhatom a tudásom az új generációnak, vagy egy Super Bowl esélyes gárdába akarok igazolni és megpróbálni nyerni még egy gyűrűt. Hogy mikor fognak keresni a csapatok, azt nem tudom, de formában tartom magam, és ha megcsörren a telefon, akkor készen fogok állni

– mondta Peters (via PFT).

A korábbi draftolatlan Peters hatszoros All-Pro, kilencszeres Pro Bowler, egy jövőbeli Hall of Famer játékos, a generációja egyik legjobbja. Az elmúlt évei azonban nem sikerültek ennyire jól, egyértelműen visszaesett a játéka, ráadásul arra sem lehet feltétlen számítani, hogy végig tudja játszani a szezont, hiszen erre az utóbbi években nem volt példa. Ettől függetlenül még bőven vannak olyan csapatok, ahol van nála rosszabb kezdőnek számító tackle, tavaly a Bearsben is elhozott egy korrekt fél szezont.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!