Connect with us

Hír

Az NFL insidere szerint veszélyben JK Dobbins szezonkezdete, de a futó szerint ez badarság

JK Dobbins kiváló újonc évet hozott a Ravensben, 6 yardos átlaggal futott 805 yardot és 9 TD-t, azonban tavaly az előszezon utolsó meccsén elszakadt a térdszalagja, így ki kellett hagynia az idényt. John Harbaugh júniusban azt mondta, hogy reméli bevethető lesz a futója az első fordulóban, és ugyan egyes insiderek szerint ez nem olyan biztos, Dobbins gyorsan hideg vizet öntött a hírekre.

Ian Rapoport arról számolt be tegnap, hogy ugyan jól halad Dobbins felépülése, nem biztos, hogy pályára tud majd lépni a szezonnyitón, és az is elképzelhető, hogy az első pár hetet ki kell hagynia a sérülése komolysága miatt. Erre érkezett Dobbins Twitteren és kiakadt, hogy inkább jöjjön hozzá Rapoport az infóért, mert olyan jól halad a felépülése, hogy lehet még PUP-ra sem kerül az edzőtábor elején, az alapszakasz kezdetére meg aztán ezer százalék, hogy bevethető lesz.

A PUP (Physically Unable to Perform) listára azok kerülnek az edzőtábor elején, akik egyelőre nem bevethetők, azonban innen bármikor le lehet venni a játékosokat, amint edzésbe állhatnak – kivéve ha a keretszűkítéskor is PUP-on van valaki, akkor ki kell hagynia 6 meccset.

Meglátjuk, hogyan alakul Dobbins egészsége és hogy kinek lesz igaza – mindkét oldalra láttunk már példát korábban a ligában. A Ravens egyébként a Jets ellen kezdi meg a szezont, Dobbins mögött pedig Gus Edwards, Justice Hill és Mike Davis várja a lehetőséget a futásra.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x