Connect with us

Hír

Bradley Chubb: Idén végre átszakad a gát

Bradley Chubb profi karrierje szuperül indult, hiszen újoncként mind a 16 meccsen pályára lépett és 12 sacket is szerzett. Azóta viszont egyetlen idényt sem tudott végig játszani és egyikben sem szerzett 7,5 sacknél többet, tavaly ráadásul csak 268 snap jutott neki a sérülések miatt és egyetlen zsákolást sem írhattunk be a neve mellé. Most, ötödik éves opcióján játszva nagy visszatérésre készül.

“Biztosan érzem, hogy így lesz. Sok mindenen mentem keresztül, de a gátnak egyszer át kell szakadnia. Úgy érzem, hogy egyre inkább közeledünk ehhez a ponthoz, úgyhogy ideje mindent szabadjára engedni.”

– mondta a passzsiettető a Denver 7-nek.

Chubb legalább a holtszezonban egészséges tudott lenni idén, ami sokat segített a felkészülésben.

“Nagyon sokat jelentett, hogy őszinte legyek. Nem kell aggódnom, hogy rendben leszek-e, hanem úgy állhatok hozzá, hogy jól vagyok. Minden nap maximálisan odateszem magam, mintha ez lenne az utolsó – így álltam hozzá a holtszezonhoz, és működik.”

Annyi hátránya lesz, hogy nem Von Miller rohamoz majd a túloldalán, ellenben ott lesz Randy Gregory, akit nem vehetnek fél vállról a védelmek. Az is segíthet, hogy a támadók várhatóan jobbak lesznek, így kevesebbet kell hátrányból játszania a védelemnek, így több lehetősége lesz odaérni a QB-kra. Az pedig majd kiderül, hogy az új védőkoordinátor, Ejiro Evero milyen munkát végez az egységgel.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x