Connect with us

Hír

A Steelers nem tervezi megfizetni Diontae Johnsont

A Steelers az elmúlt években a legmagasabb szintre emelte az elkapók draftolásának művészetét, folyamatosan jó fiatalokhoz nyúltak, így megtehették, hogy nem fizetik meg JuJu Smith-Schustert (és James Washingtont, bár ő nem volt akkora sikertörténet), vagy előtte elengedik Antonio Brownt. A következő “áldozat” pedig Diontae Johnson lehet.

Johnson az újonc szerződése utolsó évébe lépett, így legkésőbb jövőre hosszabbítani kellene vele, amennyiben meg akarják tartani. Mark Kaboly (TheAthletic) viszont úgy látja, hogy a Steelers nem fog neki 20 millió dolláros éves fizetést adni. Ez tehát gyakorlatilag azt jelenti, hogy el fogják engedni, hiszen ugyan valamit ajánlani fognak, de nem annyit, mint amennyit az elkapó a piacon kaphat. A Spotrac jóslata szerint Johnson piaci értéke egyébként $22 millió, ennyit pedig a Steelers nem fog egy elkapónak fizetni.

Johnson az utóbbi két évben 211 elkapást, 2235 yardot és 16 TD-t regisztrált. Ez yardokban a nemrég megfizetett Terry McLaurinnal gyakorlatilag egyenértékű, viszont a Steelers játékosa jóval több hatpontost tett be a közösbe.

A pittsburghieknél egyébként ott van a már bizonyított Chase Claypool, az idei második körös George Pickens és a negyedik körös Calvin Austin – ha utóbbi kettő közül legalább az egyik bizonyít idén, akkor könnyebb szívvel lehet elengedni Johnsont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!