Connect with us

Hír

BREAKING: Julio Jones Tom Brady csapattársa lett!

A Tampa Bay Buccaneers egy évre leigazolta Julio Jonest, írja minden releváns forrás. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, egy dolog azonban biztos: jó eséllyel a 2022-es Bucs elkapósora a legjobb az NFL történetében.

Tom Brady eddig sem panaszkodhatott a célpontjaira, ugyanis még Antonio Brown távozása után is rendelkezésére állt Mike Evans és Chris Godwin, a liga jelenleg talán legjobb elkapóduója. Melléjük érkezett idén évi 10 millióért Russell Gage, illetve ott van még a rosteren Tyler Johnson, Breshad Perriman és Scotty Miller (a futókról és a tight endekről nem is beszélve), vagyis nemcsak a minőség, hanem a mennyiség is adott volt.

Most ezt a felhozatalt fogja bővíteni a 33 éves Jones, akinek bár az elmúlt két éve nem sikerült valami jól a különböző sérülések miatt, de egészségesen még mindig képes dominálni (pláne egy harmadik számú corner ellen). Jó eséllyel nem fog 1600+ yardot és 100+ elkapást jegyezni, mint tette 2014 és 2018 között, ám ettől még nagyon hasznos fegyvere lehet Brady-nek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!