Connect with us

Hír

Chris Carson visszavonul, de a Seahawks a játékos érdekében inkább kivágja

Chris Carson bejelentette a visszavonulását. A Seahawks kiváló futója tavaly októberben szenvedett nyaksérülést, és bár mindent megtett azért, hogy visszatérhessen, végül az orvosok ezt nem engedélyezték számára. A csapat azonban nem teszi visszavonult listára, hanem sikertelen orvosi felmérőkre hivatkozva kivágja, így a futó jogosult lesz az ilyenkor járó egészségügyi juttatásokra (az esetében ez 2 millió dollárt jelent, amiből 1,2 milliót a Seahawksnak el kell könyvelnie a fizetési plafonban).

Carson 2017-ben került a Seahawkshoz a hetedik körben. Újoncként nem sok szerepet kapott, viszont 2018-ban és 2019-ben is 1100+ yardot szerzett a földön, pedig egyszer sem játszotta végig az alapszakaszt. A teste sajnos ezt követően sem bírta, 2020-ban és 2021-ben összesen 17 mérkőzést hagyott ki. Öt év alatt 49 meccsen lépett pályára, 3502 yardot és 24 TD-t szerzett a földön.

A csapat kezdője így alighanem a korábbi első körös Rashaad Penny lesz, hosszú távon pedig az idei második körös Kenneth Walker jelenthet megoldást a poszton.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!