Connect with us

Hír

Jay Cutler nagyon szurkol Justin Fieldsnek

Bármilyen furcsa is ezt leírni, de még mindig Jay Cutler a Bears történetének legjobb irányítója. A 39 éves irányító távozása óta a csapatban olyan QB-k kezdtek, mint Mitch Trubisky, Mike Glennon, Chase Daniel, Nick Foles és Andy Dalton, így nem meglepő, hogy a városban mindenki nagyon szurkol a tavalyi első körös Justin Fieldsnek – még maga Cutler is.

“Látva a csapat korábbi problémáit a poszton, talán most már az én teljesítményemet is jobban megbecsülik. Nagyon romélem, hogy a Bears újra győztes csapat lesz, és hogy mindezt Justinnal érik el. Kedvelem őt, minden adottsága megvan ahhoz, hogy hosszú évekre megoldja a gárda problémáit”

– mondta Cutler (via Sun-Times).

A 2021-ben 1/11-es Fields 12 meccsen lépett pályára újoncként, ezekből 10-en kezdőként. A statisztikai lőlapja nem lett kifejezetten jó, mindössze 1870 yardot passzolt 58,9 százalékos pontossággal hét TD és 10 INT mellett, illetve 72 futásból 420 yard és két TD, valamint 12 fumble került a neve mellé (amiből ötöt elveszített). Ebben ugyanakkor óriási szerepe volt az azóta kirúgott Matt Nagynak, így idén alighanem jobb játékkal rukkol majd elő a fiatal irányító.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!