Connect with us

Hír

Jay Cutler nagyon szurkol Justin Fieldsnek

Bármilyen furcsa is ezt leírni, de még mindig Jay Cutler a Bears történetének legjobb irányítója. A 39 éves irányító távozása óta a csapatban olyan QB-k kezdtek, mint Mitch Trubisky, Mike Glennon, Chase Daniel, Nick Foles és Andy Dalton, így nem meglepő, hogy a városban mindenki nagyon szurkol a tavalyi első körös Justin Fieldsnek – még maga Cutler is.

“Látva a csapat korábbi problémáit a poszton, talán most már az én teljesítményemet is jobban megbecsülik. Nagyon romélem, hogy a Bears újra győztes csapat lesz, és hogy mindezt Justinnal érik el. Kedvelem őt, minden adottsága megvan ahhoz, hogy hosszú évekre megoldja a gárda problémáit”

– mondta Cutler (via Sun-Times).

A 2021-ben 1/11-es Fields 12 meccsen lépett pályára újoncként, ezekből 10-en kezdőként. A statisztikai lőlapja nem lett kifejezetten jó, mindössze 1870 yardot passzolt 58,9 százalékos pontossággal hét TD és 10 INT mellett, illetve 72 futásból 420 yard és két TD, valamint 12 fumble került a neve mellé (amiből ötöt elveszített). Ebben ugyanakkor óriási szerepe volt az azóta kirúgott Matt Nagynak, így idén alighanem jobb játékkal rukkol majd elő a fiatal irányító.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2022-07-01 14:47

“Ebben ugyanakkor óriási szerepe volt az azóta kirúgott Matt Nagynak, így idén alighanem jobb játékkal rukkol majd elő a fiatal irányító.”

Kegyetlen vagy Józsi! Minek hitegetni szegény Brumikat? :D

bjeela
bjeela
2022-07-01 13:28

Maradjunk annyiban, hogy ha beütöd a gooogle keresőbe Jay Cutler nevét, akkor a nécceres Mr. Olympia testépítőt adja be elsőként és nem ezt a bőgőmasina anyámasszonykatonáját. Amúgymeg Cutlernek volt egy elvesztett konferencia döntője és ennyi, ezen kívül egész itteni működése alatt nem jutott rájátszásba, sőt, a hét szezonjából kétszer tudott pozitív eredményt elérni a csapat. Szóval még SzexiRexi is tovább jutott, mint Jay, McMahonról nem is beszélve, pedig az a srác sem volt jobb igazából Trubiskynél. Szóval Jay csak ne reménykedjen, hogy őt bárki is jobban megbecsüli. Nincs miért…

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
2022-07-01 14:48

“…egész itteni működése alatt nem jutott rájátszásba, sőt, a hét szezonjából kétszer tudott pozitív eredményt elérni a csapat.”

Soha jobb irányítótok ne legyen nektek se komám!

Dog
Dog
2022-07-01 12:56

Sid Luckman!

bjeela
bjeela
Reply to  Dog
2022-07-01 13:18

minimum.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x