Connect with us

Hír

Jordan Poyer szeretne Buffalóban maradni

Jordan Poyer a liga egyik legjobb safetyjévé nőtte ki magát azután, hogy hetedik körösként az Eaglesnél és a Brownsnál sem vitte sokra – első négy évében összesen volt 1000 snapje a védelemben. 2017-ben azonban minden megváltozott, Sean McDermott Buffalóba hívta, ahol minden évben 1000+ snapje volt és a liga legjobb safety duójának egyik fele lett. A 31 éves játékos ugyan az önkéntes részét kihagyta a holtszezonnak, hiszen új szerződést szeretne, de imád a Billsnél játszani, és szíve szerint nem is távozna.

“Ez a csapat tele van szuper srácokkal. Mindig mondom az újoncoknak, hogy soha nem lesznek még egy ilyen társaság tagjai. Semmihez sem foghatók a kapcsolatok, amiket itt építettünk, ezért nem is hiszem, hogy lenne jobb hely számomra Buffalónál.”

– mondta a safety az Inside The Garage podcastben.

Amikor Poyer megérkezett a Billshez, akkor a liga egyik legrégebb óta sikertelen egyesületéhez szerződött, azóta viszont nagyot fordult a világ, ötből négyszer rájátszásba jutott a csapat, most pedig a Super Bowl legnagyobb favoritja a Bills.

“A Bills nagyon sokáig nem volt releváns tényező, mielőtt idejöttünk. Mindig azt hallottad, mikor Buffalóba jöttél, hogy a Bills 20 éve nem volt a rájátszásban. Micah Hyde-dal 2017-ben együtt érkeztünk ide, és azóta egy teljes kulturális átalakulás ment végbe, aminek nagyon jó volt a részesének lenni.”

Ugyan egyelőre a hosszabbításról szóló tárgyalásai nem haladnak valami jól, az biztos, hogy Poyer maradna a Billsnél.

“Szerintem megvannak a játékosaink, hogy nyerjünk, úgy gondolom miénk az egész liga legjobb irányítója, úgyhogy a határ a csillagos ég. Buffalo szuper hely, nagyon élvezem itt és szeretnék egy gyűrűt szerezni, mielőtt távozok.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!