Connect with us

Hír

RG3 még mindig készen áll a játékra

A 2012-es draft nagyon érdekesen alakult. A két legtöbbre tartott játékos Andrew Luck és Robert Griffin III volt, azonban jelenleg egyikük sincs a ligában – mindeközben a harmadik körös Russell Wilson és a negyedik körös Kirk Cousins most is kezdő, ráadásul átlagon felüli. Luck a sérülései miatt visszavonult, RG3-nek pedig szintén a sérülések miatt a játéka esett vissza, olyannyira, hogy tavaly csapata sem volt.

Ő azonban készen áll és játszani szeretne, erről beszélt a KWTX-nek.

“Most is készen állok. Minden nap edzek és dobálok is. Tudom, mi kell ahhoz, hogy felkészítsem a testem és ezt meg is teszem. Kicsit nehezebb, amikor röpködsz mindenfelé a tévés dolgok miatt, de amikor igazán akarsz valamit, akkor megoldod. Szóval ha érkezik a hívás idén, jövőre vagy öt év múlva, akkor én készen fogok állni a játékra.”

Griffin már 32 éves, de egy nem hivatalos 4,48-as 40 yardos időt futott Rich Eisen jótékonysági rendezvényén idén. Az irányító elmondása szerint meg is csörrent a telefonja emiatt, de próbajátékra még nem hívták és ajánlatot sem kapott. A jelek szerint a korábbi 1/2-es, aki legutóbb 2020-ban a Ravensben lépett pályára, még reménykedik ebben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!