Connect with us

Hír

Josh McDaniels zsenijét méltatja Derek Carr

Úgy tűnt, hogy Derek Carr az utóbbi években nagyon jó kapcsolatot alakított ki Jon Grudennel, aki kezei alatt előre tudott lépni. A jelek szerint azonban új főedzőjéért még inkább oda van az irányító – erről beszélt az NBC Sports Bostonnak.

“A beszélgetéseink mélysége nagyon biztató. Jól szórakozok. A játékom legjobb része mindig is a mentális oldal volt, és Josh is ilyen. Egy zseni, ha a játékok felrajzolásáról, a rendszere megtanításáról és a játékosok legjobbjának kihozataláról van szó. Úgy érzem jobb futballjátékos lettem. És sok jó edzőm volt már korábban. Idejött, ránézett dolgokra és azt mondta, hogy ‘ez király, de mit szólsz ehhez és ehhez?’. Ez pedig segít nekem fejlődni. Nagyon szórakoztató vele dolgozni.”

Carr azt is elmondta, hogy McDaniels nem teljesen a Patriots módit akarja ráerőltetni a Raiders játékosaira: persze hoz onnan is dolgokat, amiket ott tanult, de a saját elképzeléseit is beleviszi az edzősködésbe, a csapatépítésbe, az összetartásba, mindenbe. A Raiders szurkolói pedig remélik, hogy nem lesz olyan csúnya a sztori vége, mint Denverben volt, hanem végre sikerül ismét meccset nyerni a rájátszásban, amire legutóbbi Super Bowl szereplésük, azaz 2002 óta nem volt példa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!