Connect with us

Hír

Mayfieldet sokkolta, ahogy véget ért a clevelandi kaland, de nagyon várja az első fordulós bosszút

Baker Mayfield számára gyorsan fordult a kocka Clevelandben. Egy évvel ezelőtt úgy vágott neki a holtszezonnak, hogy előtte a Browns első playoff győzelmét szállította 1994 óta. Aztán tavaly megsérült, de ezzel együtt erőltette a játékot, így pedig gyengén teljesített – a Brownsnál pedig úgy döntöttek, hogy ennél több kell, így cseréltek Deshaun Watsonért.

Mayfieldet tegnap mutatták be a Panthersnél, ahol több mindenről is beszélt, például hogy izgatott az új fejezete miatt a futballkarrierjében. Cleveland városának sokat köszönhet, nincs benne rosszindulat, de azért azt is elmondta, hogy sokkolta, ahogy végződtek a dolgok.

“Ha a múltra koncentrálnék, akkor nem tenném a dolgomat a Panthers tagjaként. Hálás vagyok az ott eltöltött időmért, de igen, sokkolt a dolog – leginkább így tudnám leírni. De ki kell védeni az ütéseket és menni tovább.”

Az egyik legérdekesebb aspektusa a cserének rövid távon az, hogy az első héten épp a Panthers fogadja a Brownst, úgyhogy Mayfield egyből volt csapata ellen léphet pályára – habár vélhetően nem Deshaun Watson ellen. Mayfield egyébként elismerte, hogy fontos neki az a találkozó.

“Nem leszek egy robot és nem fogom azt mondani, hogy nem karikáztam már be a naptáramban. Nem ilyen ember vagyok. A győzelem az első, és bárki jön szembe, nyerni akarok. Nyilván itt van egy kis plusz személyes töltet, de a legfontosabb a győzelem és hogy megalapozzunk a szezonnak.”

Az is kiderült közben, hogy Mayfield megvásárolta a 6-os számú mezt a punter Johnny Hekkertől, úgyhogy a Panthersnél is abban a mezben fog játszani, amit walk-onként kapott az Oklahoma egyetemen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!