Connect with us

Hír

Nyílt verseny lesz Mayfield és Darnold között

Azt feltételeztük, hogy Baker Mayfield gyakorlatilag egyből a kezdőben találja magát a Panthersnél a trade után, azonban ez nem olyan biztos. A csapat general managere, Scott Fitterer szerint ugyanis nyílt verseny lesz QB poszton az edzőtábor alatt, szóval Mayfieldnek ki kell érdemelnie, hogy ő kezdhessen volt csapata ellen az első fordulóban.

“Azért szereztük meg Bakert, hogy az egész QB-szobát jobbá tegyük. Az a filozófiánk, hogy nem csak irányító, hanem minden poszton versenyt teremtsünk. Úgyhogy ha van egy lehetőség, hogy jobbak legyünk, tudunk szerezni egy játékost, akinek van értelme a csapat szempontjából és pénzügyi szempontból, akkor azt meg fogjuk lépni.”

– mondta Fitterer a csapat hivatalos sajtótájékoztatóján, ellőve a legklisésebb GM-mondatot a világtörténelemben. Ő úgy látja egyébként, hogy ez a verseny Darnoldot is jobbá teszi majd.

“Samnek elég jó tavasza volt, fellépett, szépen dobált. Szerintem jót fog tenni neki a verseny, ahogy PJ Walkernek és Matt Corralnek is. És jó lesz Bakernek is, egy új kezdetet jelent ez most neki.”

Fitterer hozzátette, hogy nem volt szó arról, hogy meghosszabbítsák Mayfield szerződését, vagy arról, hogy elcseréljék Darnoldot.

Persze meglepő lenne, ha nem Mayfield jönne ki ebből a QB-versenyből győztesen, hiszen egyértelműen ő a legjobb irányító a csapatban. A Panthersnél viszont fenn akarják tartani a látszatát annak, hogy verseny van és mindenkinek meg kell küzdenie a kezdőért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!