Connect with us

Hír

Parsons szerint ő és Diggs lehetnek az új Donald-Ramsey páros

Micah Parsons lenyűgöző újonc évet produkált és bőven vannak még céljai. Azonban nem csak egyéni céljai vannak és kiemelte egyik fiatal csapattársát, akivel szerinte nagy dolgokra lehetnek képesek. Olyan nagyokra, hogy a liga legjobb védőpárosát is lepipálhatják.

“Nehéz lenne azt mondani, hogy mi vagyunk a legjobbak, mert fiatalok vagyunk és még hibázunk. Ez most Aaron Donald, mint a történelem legjobb védője, és Jalen Ramsey. Szóval idáig még nem merészkednék, de szerintem utolérhetjük őket, sőt akár jobbak is lehetünk, ha együtt tanulunk és együtt maradunk.”

– mondta Parsons a USA Todaynek, és hozzátette azt is, hogy szerinte tavaly Diggsnek kellett volna az Év Védője díjat hazavinnie a 11 interceptionje után.

Azért hogy ők legyenek az új Donald-Ramsey páros, ahhoz sokat kellene még előrelépni, hiszen a liga két legjobb védőjátékosáról van szó, Donald pedig ahogy Parsons mondta, a valaha volt legjobb védő. A fiatal linebacker egyébként tényleg nagyon jól indult és abszolút szupersztár potenciál van benne, Diggs esetében azonban a tavalyi 1068 engedett yard coverage-ben még nagyon sok hibát mutat a játékában.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x