Connect with us

Hír

Több sztárt is PUP-listára tettek tegnap

Lassan kezdődnek az edzőtáborok, de persze nem mindenki alkalmas egyelőre még a játékra/edzésre, így többen, köztük top játékosok is PUP-listára kerültek. Emiatt egyelőre nem kell aggódni, ugyanis a szezon kezdetéig amint egészségesek lesznek, le lehet venni őket a listáról.

  • A Saints PUP-ra tette az elkapó Michael Thomast és a defensive end Marcus Davenportot, de az orvosi stáb optimista, hogy az edzőtábor elején már pályára léphetnek. Előbbi az elmúlt két évben csak hét meccsen játszott a bokája miatt, utóbbinak pedig volt egy kisujj-és vállműtétje az idei holtszezonban.
  • A Jetsnél nem bevethető egyelőre többek között az offensive tackle Mekhi Becton és George Fant, a defensive end Carl Lawson és a tight end C.J. Uzomah. Közülük Becton és Lawson helyzete a problémásabb, tavaly ugyanis kvázi a teljes szezont kihagyták.
  • A Falcons PUP-ra tette a linebacker Deion Jonest, akiről korábban olyan riportok jelentek meg, hogy a garantált fizetése ellenére is kivághatják.
  • A Patriots is aktív volt, Bill Belichick a center David Andrewst, a cornerback Jonathan Jonest, a linebacker Raekwon McMillant, a safety Jabrill Pepperst és a futó James White-ot tette PUP-listára. Andrewsnak és Jonesnak a vállát kellett műteni, White-nak a csípőjével vannak gondok, Peppers és McMillan ACL-szakadásból lábadozik.

A teljes névsort itt olvashatjátok:

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!