Connect with us

Hír

Úgy tűnik nem lesz megegyezés a Chiefs és Orlando Brown között

Úgy tűnik, hogy a Chiefs és Orlando Brown ki fognak futni az időből és nem fognak tudni megegyezni a pénteki határidő előtt, ugyanis nincsenek közel a megállapodáshoz – írja Mike Garafolo. Ez pedig azt jelenti majd, hogy a támadófalember a $16,66 milliós franchise tag alatt fog játszani az idei évben, jövőre pedig ismét szabadügynök lesz.

Korábban pedig mindkét fél optimista volt a megállapodást illetően, azonban a jelek szerint távol vannak az álláspontok. Állítólag Brown a legjobban fizetett tackle akar lenni a ligában, tehát $23 milliónál többet szeretne, és egyes riportok szerint inkább $25 millió lenne a vágya. A Chiefs ezzel szemben csak a jobb oldali tackle piac tetejét, azaz bő $19 milliót lenne hajlandó kifizetni Brownnak, akit tavaly szereztek meg egy első körös pickért a Ravenstől.

Brown egyébként egy jó tackle, de egyértelműen nem a liga legjobbja – még csak a legfelső elit polcé sem. Ennek ellenére az alkupozíciója nagyon jó a tavalyi csere miatt, így nem is érdemes alább adnia. Azonban ha nem lesz megállapodás, akkor Mike Garafolo információi szerint Brown ki fogja ülni az edzőtábort, és akár az első fordulós mérkőzést is. Ugyan utóbbi meglepő lenne, hiszen azzal már pénzt bukna (a tag értékének 1/17-ét), de mivel nem írta alá a franchise taget, így az edzőtábor kihagyása semmilyen bírsággal nem járna számára.

A Chiefsnek nagy szüksége lenne egyébként Brownra abban a csoportban, ahol Chandler Jones, Maxx Crosby, Joey Bosa, Khalil Mack, Bradley Chubb és Randy Gregory rohamoznak a széleken. Hiányában Lucas Niang és Andrew Wylie lenne a Kansas City két szélső falembere, ami nem épp biztató.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
2022-07-13 06:46

De hát pont azért jött el Baltimoreból a szerencsétlen, mert LT fizetést akart, amit ők nem akartak neki megadni és ez teljesen nyílt volt mki számára. Ezek meg csere után ugyanazt játsszák. 😄

katonadani
Reply to  Staten Island
2022-07-13 07:19

elsősorban LT-t akart játszani (amiből persze következett, hogy LT pénzt is akar :D )

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Staten Island
2022-07-13 07:02

2 évre szerzel áron alul (tavalyi fizu + az idei tag = 20 milla), de egy első kör feladásával egy vállalható falembert egy win now csapatba, az teljesen oké. A Chiefs szerintem eleve nem akarta kitömni az ürge zsebét

Staten Island
Staten Island
Reply to  Hurrá Torpedó
2022-07-13 07:13

Nagy gecik akkor. Amúgy az egyéb csereberéken kívül volt ott még egy 4. kör is. Így, két évre egy jó falember sztem túl sok. Úgy terveztek, hogy hosszabbítanak vele.

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  Staten Island
2022-07-13 07:48

persze nyilván akarna a csapat hosszabbítani, de én úgy értettem a “kitömni a zsebét” részt, hogy legjobban fizetettként hosszabbítás szerintem eleve nem volt a tervben a Chiefsnél. Normál áron persze maradhatna.

Sestertius
Sestertius
2022-07-13 06:23

GM értékelős posztban Brett Veach-nél hiányoltam, hogy nem említettétek meg – ha jól rémlik – ezt a Brown cserét és nem-hosszabbítást a negatív oldalon. Most azért masszívan, nekifutásból tökön rúgták saját magukat.

Bujdy Bujdy
Bujdy Bujdy
Reply to  Sestertius
2022-07-13 06:51

Nem baj, jövőre LT fizetésért visszamegy Baltimore-ba ingyen és a Ravens megint elcseréli egy első körért! :D

László
László
2022-07-13 11:46

Ha péntekig van határidő megegyezni akkor mi értelme kihagyni az edzőtábort meg az első meccset is?

katonadani
Reply to  László
2022-07-13 12:20

edzőtábort h ne sérüljön meg feleslegesen. első hetet, hogy üzenetet küldjön a csapatnak (pl ha jövőre is ez lesz)

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x