Connect with us

Hír

Úgy tűnik nem lesz megegyezés a Chiefs és Orlando Brown között

Úgy tűnik, hogy a Chiefs és Orlando Brown ki fognak futni az időből és nem fognak tudni megegyezni a pénteki határidő előtt, ugyanis nincsenek közel a megállapodáshoz – írja Mike Garafolo. Ez pedig azt jelenti majd, hogy a támadófalember a $16,66 milliós franchise tag alatt fog játszani az idei évben, jövőre pedig ismét szabadügynök lesz.

Korábban pedig mindkét fél optimista volt a megállapodást illetően, azonban a jelek szerint távol vannak az álláspontok. Állítólag Brown a legjobban fizetett tackle akar lenni a ligában, tehát $23 milliónál többet szeretne, és egyes riportok szerint inkább $25 millió lenne a vágya. A Chiefs ezzel szemben csak a jobb oldali tackle piac tetejét, azaz bő $19 milliót lenne hajlandó kifizetni Brownnak, akit tavaly szereztek meg egy első körös pickért a Ravenstől.

Brown egyébként egy jó tackle, de egyértelműen nem a liga legjobbja – még csak a legfelső elit polcé sem. Ennek ellenére az alkupozíciója nagyon jó a tavalyi csere miatt, így nem is érdemes alább adnia. Azonban ha nem lesz megállapodás, akkor Mike Garafolo információi szerint Brown ki fogja ülni az edzőtábort, és akár az első fordulós mérkőzést is. Ugyan utóbbi meglepő lenne, hiszen azzal már pénzt bukna (a tag értékének 1/17-ét), de mivel nem írta alá a franchise taget, így az edzőtábor kihagyása semmilyen bírsággal nem járna számára.

A Chiefsnek nagy szüksége lenne egyébként Brownra abban a csoportban, ahol Chandler Jones, Maxx Crosby, Joey Bosa, Khalil Mack, Bradley Chubb és Randy Gregory rohamoznak a széleken. Hiányában Lucas Niang és Andrew Wylie lenne a Kansas City két szélső falembere, ami nem épp biztató.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!