Connect with us

Hír

Véletlen túladagolás okozta Jaylon Ferguson halálát

Múlt héten mindössze 26 éves korában elhunyt a Ravens pass rushere, Jaylon Ferguson. A Baltimore Sun információi szerint a marylandi főorvos véletlen túladagolásnak nyilvánította a védő halálát, aki fentanilt (egy kábító fájdalomcsillapító) és kokaint fogyasztott, ezek közös hatása okozta a tragédiát. Fergusont a rendőrök találták meg a házában, miután kihívták őket a helyszínre, a játékos már ekkor nem reagált semmire, és többé nem nyerte vissza az eszméletét, így a kiérkező mentősök a helyszínen halottnak nyilvánították.

A 2019-es harmadik körös játékos azon dolgozott a holtszezonban, hogy a legjobb formájában legyen, több kilót is leadott, és a tavaszi edzéseken az eddiginél nagyobb szerep is jutott neki a védelemben, hiszen a két kezdőnek számító pass rusher, Odafe Oweh és Tyus Bowser is sérülésből lábadozott. Az egyetemen “Sack Daddy” becenéven ismert játékos FBS-rekordot tart sackekből 45 egységgel. Az NFL-ben három év alatt 67 tackle és 4,5 sack került a neve mellé.

Fergusonnak három gyereke volt, mindhárman öt év alattiak. A család háza egyébként nemrég leégett, ahol a gyermekek legtöbb használati tárgya megsemmisült – a játékos próbálta eloltani a tüzet, hogy megmentse a gyerekek dolgait, mindeközben megégett a lábujja.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2022-07-02 07:18

Túl sok bostert kapott.

Tizenkettes
Tizenkettes
2022-07-02 06:24

Bocsánat, de véletlen túladagolás??? Ott kezdődik a dolog, hogy marhára példás családapa lehetett Ferguson, aki ugye kokainozott… Ráadásul élsportoló, aki ebből élt, tehát felelőtlen volt… Biztos, ami biztos, keverte is, tehát még hülye is.

Ezt én nem mondanám túladagolásnak, mert a doki szerint a cuccok együttes hatása okozta a halált. Ez a véletlen kategóriába nehezen illeszthető be nálam. Véletlen az, amikor nem tehetek semmiről, megyek az utcán, és a fejemre esik egy tégla, és jól meghalok. Itt Ferguson jócskán tett azért a “véletlenért”.

bjeela
bjeela
Reply to  Tizenkettes
2022-07-02 06:41

Nem lopkodjuk mások gondolatait! Arohattéletbe, pontesztakartammondani. Kvázi szó szerint.

dunga
dunga
Reply to  Tizenkettes
2022-07-02 08:31

Kevered a véletlent a balszerencsével.

katonadani
Reply to  Tizenkettes
2022-07-02 07:20

szerintem ez azt jelenti, hogy nem direkt túladagolás, tehát nem akart végezni a saját életével.

Cynthia
Cynthia
2022-07-02 11:12

Wаtch me mаsturbate оn webсam ❤ https://jpeg.ly/w_6R

Lajos Nagy
Lajos Nagy
2022-07-02 23:30

Kerdes hogy valamire kapta a fajdalomcsillapitot es nem kalkulalta
bele hogyha a szokasos kokain adagja melle ezt is beveszi abbol baj
lesz. Vagy csak siman keverte mert segg hulye volt.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x