Connect with us

Hír

Véletlen túladagolás okozta Jaylon Ferguson halálát

Múlt héten mindössze 26 éves korában elhunyt a Ravens pass rushere, Jaylon Ferguson. A Baltimore Sun információi szerint a marylandi főorvos véletlen túladagolásnak nyilvánította a védő halálát, aki fentanilt (egy kábító fájdalomcsillapító) és kokaint fogyasztott, ezek közös hatása okozta a tragédiát. Fergusont a rendőrök találták meg a házában, miután kihívták őket a helyszínre, a játékos már ekkor nem reagált semmire, és többé nem nyerte vissza az eszméletét, így a kiérkező mentősök a helyszínen halottnak nyilvánították.

A 2019-es harmadik körös játékos azon dolgozott a holtszezonban, hogy a legjobb formájában legyen, több kilót is leadott, és a tavaszi edzéseken az eddiginél nagyobb szerep is jutott neki a védelemben, hiszen a két kezdőnek számító pass rusher, Odafe Oweh és Tyus Bowser is sérülésből lábadozott. Az egyetemen “Sack Daddy” becenéven ismert játékos FBS-rekordot tart sackekből 45 egységgel. Az NFL-ben három év alatt 67 tackle és 4,5 sack került a neve mellé.

Fergusonnak három gyereke volt, mindhárman öt év alattiak. A család háza egyébként nemrég leégett, ahol a gyermekek legtöbb használati tárgya megsemmisült – a játékos próbálta eloltani a tüzet, hogy megmentse a gyerekek dolgait, mindeközben megégett a lábujja.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!