Connect with us

Hír

Russell Wilsoné a legtöbb eladott mez 2022-ben

A Broncos szurkolói régen ki vannak éhezve egy normális irányítóra, Peyton Manning óta nem láttak ilyet, legalábbis a saját mezükben. Úgyhogy nem csoda, hogy Russell Wilson új mezei fogynak a legjobban az NFL Shop által közzétett idei top10 lista alapján.

A lista így néz ki:

  1. Russell Wilson, QB, Denver Broncos
  2. Josh Allen, QB, Buffalo Bills
  3. Davante Adams, WR, Las Vegas Raiders
  4. Kenny Pickett, QB, Pittsburgh Steelers
  5. Tom Brady, QB, Tampa Bay Buccaneers
  6. Mac Jones, QB, New England Patriots
  7. Cooper Kupp, WR, Los Angeles Rams
  8. Justin Herbert, QB, Los Angeles Chargers
  9. Patrick Mahomes, QB, Kansas City Chiefs
  10. Joe Burrow, QB, Cincinnati Bengals

A tízből nyolc legjobban fogyó mez irányítóé, ami persze nem meglepő, de Adams és Kupp is befért a listára, ráadásul egész magasan. Emellett tízből nyolc mez AFC-csapathoz tartozik, ez is mutatja a konferencia dominanciáját. Ezen belül ráadásul mind a négy AFC Westben játszó franchise képviselteti magát, mint a legerősebbnek tartott divízió csapatai. Az sem meglepő, hogy a top4-ből hárman is újak jelenlegi csapatukban. Talán Pickett ilyen magas helye lehet meglepő, hiszen olyan sokra azért őt nem tartották prospectként, de Pittsburghben nagyon szeretik a helyi srácokat.

Talán meglepetésre maradt ki Aaron Rodgers, Lamar Jackson vagy Dak Prescott, akik gyakran elől szerepelnek az ilyen listákon. Az új csapatba igazoló irányítók közül Matt Ryant lehet kiemelni kimaradóként, illetve Deshaun Watsont – láthatóan sok Browns szurkoló nincs kibékülve ezzel az üzlettel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!