Connect with us

Hír

Zach Wilson exe az irányító legjobb barátjával, Wilson pedig a saját anyja barátnőjével kavart

Ezeken a kora júliusi hétvégéken nem sok minden történik az NFL világában, így az ilyen bulvárhírek is felkeltik az ember figyelmét. Annál pedig kevés bulvárosabb sztori van, mint amik kiderültek Zach Wilson és ex-barátnője körül.

Wilson és Abbey Gile még januárban szakítottak, innen ugrunk előre a mostani hétvégére, amikor Dax Milne tudatta a világgal, hogy Gile kisasszonnyal jár. Milne jelenleg a Washington Commanders elkapója, azonban sokkal fontosabb információ ennél, hogy Zach Wilson csapattársa volt a BYU-n, ráadásul szobatársak és legjobb barátok is voltak. Gile-t így a kommentek közt savazták, hogy “homie hopper” (szabad fordításban házi nyúlra lőtt), mivel egyik barátról ugrott a másikra.

Erre ő válaszul annyit írt, hogy Wilson az igazi homie hopper, ugyanis ő meg a saját anyja legjobb barátnőjével feküdt le. Ez pedig beindította az internet népét, de a legtöbben a viccelődés pozitív oldalát fogták meg Wilsonnal kapcsolatban, hogy igazi “dawg”, hogy egy anyukát megdöntött.

Az nem derült ki, hogy megcsalás volt-e Wilsonék kapcsolatában bármelyik féltől, vagy ezek a szakításuk után történtek. A Jets irányítója egyébként most a TikTok influenszer Nicollette Dellannóval jár.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!