Connect with us

Hír

A Jets a lehető legtovább akar várni a kezdő irányítójának megnevezésével

Zach Wilson egy hete esett át egy relatíve egyszerűbb térdműtéten (a meniszkuszát állították helyre), ami ugyan sikeres volt, de így is erősen kérdéses az első héten a játéka. A Jetsnél ugyanakkor nagyon bíznak a gyógyulásában és csak a legutolsó pillanatban döntenek a kezdő irányító kilétéről.

“Nem kérdés, hogy egészségesen Zach Wilson a kezdőnk. Nem sietünk, simán várhatunk az első mérkőzésünk hetéig, hogy eldöntsük, ki lesz a kezdő”

– mondta a főedző Robert Saleh a TheAthleticnek.

Wilson tavaly 1/2-es pick volt, de újoncként nagyon rosszul játszott, ráadásul egy térdsérülés miatt még meccseket is ki kellett hagynia. Végül 13 meccsen mindössze 55,6 százalékos pontossággal passzolt 2334 yardot és kilenc TD-t, illetve 11-szer eladta a labdát – ennek fényében nem meglepő, hogy a sérülése után a Jets esélyei a győzelemre mindössze fél ponttal romlottak a Ravens elleni nyitómeccsen.

Amennyiben a fiatal QB nem tud pályára lépni, úgy Joe Flacco lesz a csapat kezdő irányítója. Ez a várható forgatókönyv, ugyanis azt is mondták a Jetsnél, hogy csak akkor engedik vissza Wilsont, ha teljesen 100 százalékos lesz, ez pedig valószínűleg nem lesz így az első fordulóra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!