Connect with us

Hír

JC Tretter bejelentette a visszavonulását

Mindössze 31 évesen bejelentette a visszavonulását JC Tretter. A liga egyik legjobb centere a búcsúposztjában nem indokolta meg a döntését, mindössze annyit ír, hogy a maga módján akarta befejezni, illetve hogy a játékosok szakszervezetének elnökeként tovább is folytatni fogja a munkát.

JC Tretter eredetileg a Packers játékosa volt, 2019-ben igazolt a Brownhoz, ahol az elmúlt három évben elit teljesítményt nyújtott. Ennek ellenére a csapat tavasszal elküldte (ezzel 8,2 millió dollárt spórolva), ám ekkor még úgy tűnt, csak idő kérdése, hogy a remek center új csapatot találjon. Jó eséllyel egyébként contenderektől is kapott ajánlatot (mint például a Tampa Bay Bucs), alighanem a fizetéssel sem lett volna probléma, de úgy tűnik, ez sem volt elég számára a folytatáshoz.

Update: Tretter az SI.com-nak elárulta, hogy a várakozásokkal ellentétben nem keresték őt a csapatok, pedig még a fizetési igénye sem volt nagy. Az érdektelenséget a játékosok szakszervezetében betöltött pozíciójával indokolta.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!