Connect with us

Hír

A Patriots elcserélheti Isaiah Wynnt és Kendrick Bourne-t?

Több forrás is beszámolt arról, hogy a Patriots elcserélné Isaiah Wynnt. A korábbi első körös offensive tackle idén az ötödik éves opciójával játszik, a cserével 10,4 millió dollárt spórolna a csapat. Rajta kívül ráadásul a tavalyi év egyik pozitív meglepetése, az elkapó Kendrick Bourne is csere áldozata lehet.

Wynn egy korrekt kezdő, de az idei holtszezon egy részét kihagyta, mert új szerződést akart magának. Emellett Bill Belichick a baloldalról áttette a fal jobb szélére, majd lett valamilyen ismeretlen sérülése, ami miatt nem tudott edzeni. A helyzetét ráadásul az is rontotta, hogy a 2019-ben harmadik körös OT Yodney Cajuste-nak állítólag nagyon jó edzőtábora van és szó szerint tizedannyiba kerülne. A potenciális kérőkről nincs információ, de a Raiders (Las Vegas Patriots) adná magát, ráadásul a két csapat a héten közös edzéseken vesz részt.

Ami Bourne-t illeti: az elkapó nyáron többnyire csak a második csapattal edzett, alig kapott labdát és nem mozgott komfortosan az új támadórendszerben, majd a Panthers elleni közös edzésen elkezdett bunyózni. Tavaly 3 évre 15 millió dollárért írt alá, az elcserélésével 5 millió dollárt spórolna a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!