Connect with us

Hír

A Raiders kivágja Kenyan Drake-et

Ahhoz képest, hogy korábban arról szóltak a riportok, a Raiders el szeretné cserélni a korábbi első körös futó Josh Jacobst, most arról ír több forrás, hogy Kenyan Drake a kivágás sorsára jut. Mindez azért különös, mert Drake menesztésével semmit nem spórolna a csapat, de a jelek szerint nincs szükség rá.

A korábbi harmadik körös futó 2021-ben került a Raidershöz 2 évre 11 millió dollárért. Ebből 8,5 millió dollár teljesen garantált volt (ebből 5,5 millió dollár aláírási bónusz), és mivel tavasszal nem vágták ki, így az idei 2,5 millió dolláros fizetése is garantálttá vált. Magyarán akár kivágják, akár nem, nem spórol vele semmit a csapat – idén továbbra is 3,6 millió dolláros cap hitje lesz, jövőre pedig marad utána további 3,3 milliónyi halott pénz.

A kivágás ugyanakkor csak ma este lesz hivatalos, így eddig van ideje a többi csapatnak arra, hogy egy csereajánlattal megkeresse a Raiderst. Nem kizárt, hogy ez összejön, ugyanis Drake idén csak 2,5 millió dollárt foglalna a sapkából az új csapatában, annyit pedig bőven ér (ebben az esetben a Las Vegas megspórolná azt az összeget).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x