Connect with us

Hír

Aaron Rodgers sokat vár a futóktól a passzjátékban

A Packers elkapósora az egyik legrosszabb a ligában, így a kétszeres MVP-címvédő Aaron Rodgersnek abból kell főznie, ami van. A veterán irányító nemrég kritizálta a sokat hibázó újoncokat, így nem meglepő, hogy inkább a többi skill játékostól, elsősorban a futóktól vár sokat.

“Mindig a lehető legjobb kezdővel kell kiállnunk és úgy tűnik, hogy Aaron Jones és AJ Dillon benne vannak a legjobb 11-ben. Rengeteg olyan felállásunk van, amikor mind a ketten a pályán vannak, nagyon sok mindenre használhatjuk őket, így abszolút reális, hogy mindketten 50+ elkapással végezzenek a szezonban”

– mondta Rodgers a USAToday.comnak.

Jones karrierje során mindig jegyzett legalább 47 elkapást, tavaly pedig 52 került a neve mellé. Dillon újoncként csak mellékszereplő volt, de tavaly nem csak a földön, hanem a levegőben is villogott, az alapszakasz végére pedig 34 elkapást tett be a közösbe. Mivel a Packers két legjobb elkapója távozott a holtszezonban, a többiek pedig az eddigiek alapján nem képviselnek magas szintet, így tényleg elképzelhető, hogy a két futó 50+ elkapást jegyezzen (sőt, akár benne lehetnek a csapat top három legeredményesebb elkapója között).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!