Connect with us

Hír

Az elmúlt órák legfontosabb történései

Már csak alig fél órájuk van a csapatnak a keretszűkítés befejezésére. A legnagyobb meglepetésekről már külön is megemlékeztünk, most pedig összegyűjtöttük az elmúlt órák legfontosabb történéseit.

  • A Raiders elcseréli a korábbi második körös cornerback Trayvon Mullent a Cardinalsba. Az ellenérték mindössze egy hetedik körös pick, ami egy hatodik körössé módosulhat, ha Mullen legalább 10 meccsen aktív. A Raiders állíótólag kivágta volna, mert nem olyan jó játékos és nem illett az új rendszerbe. Mindenesetre újabb magas Mayock-Gruden pick megy a kukába.
  • A Vikings is cserélt egyet, mégpedig egy hatodik körös pickért cserébe megszerezte a Texanstól a védőfalember Ross Blacklockot és egy hetedik kört. Blacklock eddig nem játszott valami jól, de elméletben illik a minnesotaiak új védelmi rendszerébe.
  • A Texans emellett kivágta a korábban szebb napokat is megélt Marlon Macket, aki 2018 és 2019 között 26 meccsen 1999 yardot és 17 TD-t szerzett a Coltsban. Ezzel Dameon Pierce minden kétséget kizárólag az RB1, és rengeteg szerepet fog kapni.
  • A Buccaneers menesztette a safety Logan Ryant, de elképzelhető, hogy holnap vissza is igazolják.
  • A Seahawks kivágja a korábbi második körös safety Marquise Blairt, míg a Patriots a CB Terrance Mitchelltől, a DL Henry Andersontól és a DB Justin Betheltől köszönt el.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!