Connect with us

Hír

Jon Gruden: Jó ember vagyok, templomba járok, remélem, kapok még egy esélyt

Jon Gruden edzői karrierje elméletileg tavaly ősszel ért végérvényesen véget, amikor kiszivárogtak a homofób, nőgyűlölő, rasszista privát üzenetei. A Super Bowl győztes főedző ugyanakkor reméli, hogy még tartogat számára valamit az NFL.

“Őszinte leszek. Szégyellem, amiket írtam azokban az emailekben és nem fogok kifogásokat keresni. Ugyanakkor hiszem, hogy jó ember vagyok. Templomba járok. 31 éve házas vagyok. Van három nagyszerű fiam. És még mindig imádom a futballt. Elkövettem hibákat, de nem hiszem, hogy én lennék az egyetlen, aki már életében hibázott. Mindössze megbocsátást szeretnék és remélem, hogy kapok még egy esélyt”

– mondta Gruden (via PFT).

A Raiders korábbi főedzőjének ügye elég nagy port kavart tavaly (pedig nem is ellene, hanem a Commanders tulajdonos Dan Snyder ellen vizsgálódtak), és bár vitathatatlanul vállalhatatlanok az üzeneteiben leírtak, de sem az emailek kiszivárgása előtt, sem utána nem vádolta senki rasszizmussal vagy úgy bármivel. Ugyanakkor a liga eléggé beleállt a dologba és nagyon valószínűtlen, hogy látjuk még az oldalvonal mellett (pláne, hogy főedzőként sem villogott).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!