Connect with us

Hír

BREAKING: Deebo Samuel is megkapta a nagy pénzt!

Azok után, hogy Deebo Samuel a holtszezonban cserét kért a 49erstől, a feleknek sikerült megjavítaniuk a kapcsolatot, ami végül egy szerződéshosszabbításban manifesztálódott. Az elkapó ugyanis tegnap megegyezett a csapattal egy három évre szóló $71,55 milliós hosszabbításról (ösztönzőkkel együtt $73,5 millió is lehet), amiből $58,1 millió valamilyen formában garantált – írja Adam Schefter.

Ezzel ő lett a 11. elkapó, aki idén évi 20+ milliós szerződést írt alá, így pedig már 14 ilyen WR van a ligában. A tavalyi évig csak DeAndre Hopkins, Keenan Allen és Amari Cooper tartozott ebbe a társaságba, most viszont már rajtuk kívül Tyreek Hill, Davante Adams, Cooper Kupp, AJ Brown, Stefon Diggs, DK Metcalf, Terry McLaurin, DJ Moore, Chris Godwin, Mike Williams és Deebo Samuel.

A 26 éves Samuel tavaly egészen kiváló szezont hozott le, 1405 elkapott- és 365 futott yardot szerzett az alapszakaszban 14 touchdown mellett, ezzel első csapatos All-Pro is lett. Vele a pályán a 49ers támadósora EPA/play mutató alapján több mint négyszer (!) olyan hatékony volt, mint nélküle, emellett első volt a ligában yard/target, yard/elkapás és kontakt utáni yard mutatókban is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!