Connect with us

Hír

Ma jön a Watson-eltiltás, a játékos pedig nem fog fellebbezni ellene

A mai nap folyamán kihirdeti döntését a Watson-eltiltással kapcsolatban Sue Robinson, az NFL és az NFLPA által közösen kinevezett független döntőbíró – írja több forrás is. Ezzel kapcsolatban pedig a játékosok szakszervezete kiadott egy közleményt arról, hogy mennyire jól működött ez a folyamat, amit először használtak élesben a Kollektív Szerződés legutóbbi módosítása óta, épp ezért Watson és ők nem is fognak fellebbezni az ítélet ellen, bármi is legyen az. Ezzel burkoltan az NFL-t is arra kérik, hogy tartsa tiszteletben a döntést és ne fellebbezzen.

Azt egyelőre nem tudni, mi lesz a döntés, de a jelek szerint az NFLPA-nél magabiztosak, hogy elkerülik az egész éves eltiltást. Azt sem tudni, hogy az NFL vajon tiszteletben tartja-e majd az ítéletet. Ha nem, akkor utána már Roger Goodell fogja meghozni a végső döntést – ezért is akarja a szakszervezet elkerülni a fellebbezési folyamatot.

A felek egyébként tárgyaltak közös megegyezésről, azonban ezek a beszélgetések nem jutottak sehova. Dan Graziano információi szerint Watson képviselete a 6-8 meccses eltiltásnál többet nem volt hajlandó elfogadni, a liga viszont minimum 12 meccset szeretett volna és egy minimum 8 millió dolláros bírságot.

Mindeközben az is kiderült, hogy Deshaun Watson a maradék négy őt hivatalosan is vádló nőből hárommal meg tudott egyezni peren kívül, köztük azzal is, aki az egészet elindította. Így már csak egy per van életben Watsonnal szemben – ez azonban nem befolyásolja a mai döntést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group