Connect with us

Hír

Deshaun Watson meggondolta magát, most már sajnálja, amit tett

Bármennyire is szerette volna az NFL, Peter Harvey nem hozott még döntést Deshaun Watson ügyében, így az irányító pályára lépett a Browns színiben a Jaguars elleni előszezonmeccsen. Ennek lehetséges oka lehet az, hogy Watson hirtelen meggondolta magát, már bánja tetteit és bocsánatot kért minden nőtől, akit ez az egész helyzet érintett.

A QB egészen mostanáig azt hangoztatta, hogy ő még véletlenül sem csinált semmi rosszat – konkrétan az eredeti 6 meccses eltiltást is részben azért kapta, mert nem mutatott megbánást. Az NFL viszont beleállt a dologba és hirtelen nemcsak egy 10+ millió dolláros büntetés, de egy egész éves eltiltás is reálissá vált, amire már Watson és a jogi csapata is kapcsolt: előbb kiszivárgott, hogy az irányító nem fellebbezne egy 5 millió dolláros büntetés és egy 8 meccses eltiltás esetén sem, most pedig nyilvánosan bocsánatot kért az őt szexuális zaklatással vádló nőktől.

Nehéz megmondani, hogy mi lesz ebből. Az 5 millió dollár és a nyolc mérkőzés kevésnek tűnik az NFL eredeti terveihez képest, de lehet, hogy sikerül valahol félúton, mondjuk 8 millió dollárban és 12 mérkőzésben megállapodni. Ebben az esetben az NFL megmutathatja, hogy nem hagyta annyiban a dolgot és kétszer akkora büntetést harcolt ki, mint amennyit a független bíró eredetileg kiszabott (plusz ezzel le is zárná a dolgot, mert Watsonék jó eséllyel fellebbeznének az éves eltiltás ellen, és bár szinte biztosan a liga nyerne, de az ügy további nyújtása nem lenne szerencsés). Watson pedig megspórolna pár millió dollárt és a szezonja sem menne a kukába, sőt egy huszáros hajrával akár még rájátszás sem lenne elérhetetlen.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
playmaker90
playmaker90
2022-08-13 06:37

Hmm, eddig állítása szerint nem is csinált semmit akkor mit bánt meg?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x