Connect with us

Hír

Elcserélné tavalyi második körös játékosát a Bears

A Bearsnél nagy változások voltak idén, a teljes vezetőség és edzői stáb kicserélődött. Ilyenkor pedig az előző rezsim emberei mindig félthetik az állásukat. Az persze ritka, hogy az előző drafton a második körben, ráadásul felcserével kiválasztott játékostól szabaduljanak, azonban Chicagóban most ez is terítéken van.

Ian Rapoport információi szerint ugyanis a Bears fogadott hívásokat a tackle Teven Jenkins kapcsán és tárgyaltak is egy lehetséges cseréről más csapatokkal.

Jenkinst nagyon szerették draft körökben a szakértők, azonban tavaly sérüléssel is küzdött és gyengén is játszott. Nagyobb probléma, hogy a jelek szerint idén nem tud bekerülni a kezdőbe, pedig nem olyan nagy a verseny. Riley Reiff érkezett a napokban, de ez már reakció volt arra, hogy Jenkinsre nem igazán lehetett rábízni a fal szélét, a tavalyi ötödik körös Larry Borom egyértelműen előtte volt a sorban, és az idei ötödik körös újonc Braxton Jones is időnként már előtte edzett az első csapattal.

Ezekkel pedig kifelé állhat Jenkins szénája, a Bears pedig egy hátsó körös picket vagy valamilyen pickcserét remélhet csak érte, ami óriási visszaesés a tavalyi 2+3. körös ellenértéktől. Ilyen alacsony ellenértékért viszont érdemes lehet bepróbálkoznia másoknak a sokak által első körös tehetségnek tartott Jenkinsért.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2022-08-02 13:54

Végkiárusítááááás!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x