Connect with us

Hír

Ez történt az előszezon második vasárnapján

Három mérkőzést rendeztek az előszezon második vasárnapján. Eredmények:

  • Eagles @ Browns 21-20
  • Bengals @ Giants 22-25
  • Ravens @ Cardinals 24-17

Az Eaglesnél és a Brownsnál sem játszottak a kezdők, részben a heti közös edzések, részben az esős időjárás miatt. A Sasoknál Devon Allen gátfutó hosszú TD-jét lehet kiemelni, de egyébként a első félidőben a cseretámadósor elég jól mutatott. A Brownsnál Josh Dobbs irányított egész jól, így be is húzta minden bizonnyal a csereirányító posztot, amíg Watson nem tér vissza.

A Giantsnél Daniel Jones jól nézett ki (16 passzából 14 sikeres volt 116 yardért és egy INT-ért, de az egy dropból született), azonban Kayvon Thibodeaux elég csúnya sérülést szenvedett, habár a jelek szerint kisebb a baj, mint először féltek tőle. A Bengalsnál két újoncot lehet kiemelni, az első körös Dax Hill interceptiont szerzett egy felpattanó labdából és egyébként is jól játszott, mellette pedig a harmadik napos újonc guard Cordell Volson biztosíthatta be magának a kezdő posztot a tavalyi második körös Jackson Carmannel szemben.

A Ravens 22 meccsesre növelte a veretlenségi rekordját az előszezonban, emellett Tyler Huntley-t (13/14, 129 yard, TD) és az újonc negyedik körös tight end Isaiah Likelyt (8 elkapás, 100 yard, TD) kell kiemelni. A Cardinalsnál Kyler Murray-nek az oldalvonalnál volt jó napja, hiszen míg Kliff Kingsbury játékhívásaival hat támadásból nulla TD-t sikerült elérni, addig Murray két drive-ból két TD-t vezényelt le play callerként.

Pár highlight:

 

 

Már csak egy mérkőzés maradt hátra az előszezon második fordulójából:

Hétfőről keddre:

  • Falcons @ Jets (02:00)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group